Hopp til innholdet

Plakaten toppes av Ungt blod og lokale helter

    Bare dager før Kråkeslottfestivalen braker løs på Skaland, utvides plakaten med et opptog av lokale musikere og artister. Over halvparten av årets plakat består av musikere fra senjaområdet, – nå er alt klart for en historisk festivalhelg på Skaland!

    Allerede fredag kveld kan du oppleve de lokale rockeheltene i Playoff på en utvidet Pila pub med uteservering og grilling i bakgården. På samme scene kan du dagen etter bli med på bluesjam med Senja bluesbutikk.

    Lørdagsprogrammet åpnes av de lokale talentene i Senja kids, som nylig ga ut sin første, egenproduserte singel. På samme konsert får du også møte multitalentet Hannah Tøllefsen fra Husøy, som senere på formiddagen også spiller konsert for beboerne på Skaland sykehjem.

    Også på hovedscenen gjøres det plass til lokale talenter: Før Ska Patrol blåser lørdagsnatta i gang på Breidablikk, presenterer vi Filippa Bye med band bestående av musikere fra Senja kulturskole. Før natta blir til dag åpnes også festivalens egen visescene på Skagi, hvor spennende artister som Tromsø-baserte Elvestad, platedebutant Sofie Johansen og Kråkeslott-veteran Sondre Sætaberget deler mikrofon og scene.

    Til sammen står over 30 lokale musikere på scenen i løpet av helga, en scene de deler med bejublede artister fra øverste nasjonale hylle.