Hopp til innholdet

Viseloftet + Bluesjam med Senja Bluesbutikk

    Lørdags kveld slipper vi musikken løs med åpen visescene på Skagi og bluesjam på Pila pub.

    Viseloftet: Mer info kommer. Ønsker du å opptre? Ta kontakt med Katrine Opheim på katrine.opheim@gmail.com.

    Bluesjam: På Pila er det ingen ringere enn øyas egen bluesbutikk som skal holde rytmen og sørge for blå toner langt inn i natta. Senja Bluesbutikk er et genuint Senja-band bestående av lokale musikere med lidenskap for blues og rock. Med til sammen 150 års musikalsk erfaring i bagasjen og en samspilt dynamikk, har bandet etablert seg som en solid kraft innenfor musikkmiljøet. I mars slippes deres første EP «Det som gjør meg blå», med både coverlåter og egen musikk. 

    Besetningen: Astrid Myrvang Hagen (sang/tamburin), Cato Larsen (gitar), Dag Simonsen (bass), Sigurd Tobiassen (munnspill), Roger Thomassen (trommer) og Frode Lamøy (saxofon). Med til Pila Pub 8. juni blir også Rune Karlsen på tangenter.