Hopp til innholdet

Midnattskonsert med Ragnhild Tronsmo Haugland

    MIDNATTSKONSERT PÅ GAMMELSKOLEN! 🌤️ Vi har sagt at vi ønsker å fylle hele Skaland med musikk, og kan avsløre enda en godbit på programmet i dag: Cellist Ragnhild Tronsmo Haugland holder årets midnattskonsert i den gamle skolestua.

    Ragnhild har turnert inn- og utland med artister som blant annet Kajsa Balto og bidratt på flere utgivelser som både komponist og cellist. Nå er hun i gang med et soloprosjekt der hun setter toner til tekster om tilhørighet og ensomhet. Med celloen som bærebjelke beveger hun seg sømløst mellom det akustiske og det elektroniske, i et sjelfullt og klanglig lydlandskap som gir rom for sakte tanker og magiske konsertopplevelser til ettertanke.

    Gammelskolen på Skaland er et av bygdas fineste bygg, med en lyd og atmosfære som matcher selveste Skipperstua på Kråkeslottet. I år er det Ragnhild Tronsmo Haugland som skal spille natten i møte i den gamle skolestua ved havet.

    Billetter til årets festival slippes 9. mars kl. 12:00.