Hopp til innholdet

Ida løvheim med intim solokonsert på gammelskolen

    Hun har vært her med braksuksessen Dylan på nordnorsk. Hun har gjestet oss som frontfigur for publikumsfavoritten Hollow Hearts. Til årets festival kommer IDA LØVHEIM til Skaland for å avslutte festivalen i den gamle skolestua ved havet!

    Denne uka offentliggjør vi hele programmet for Kråkeslottfestivalen 2024. Allerede er Veslemøy Narvesen, Aiming for Enrike, Ragnhild Tronsmo Haugland, Moddi + Kajsa Balto og Arktisk filharmoni avslørt. Hvem håper du på å høre på Skaland 7. til 9. juni?

    Ida Løvheim er sanger og låtskriver fra Målselv. Hun er mest kjent som vokalist i Tromsøbandet Hollow Hearts. Til årets Kråkeslottfestival tar Ida med seg nyskrevne sanger og lover en stemningsfull solokonsert i den gamle skolestua på Skaland.