Hopp til innholdet

Kråkeslottet 2024: Vi tar med oss festivalen til Skaland!

    En dør lukkes, en ny åpnes: Neste år er det 20 år siden Kråkeslottfestivalen så dagens lys. Siden den gang har vi fylt Bøvær og Kråkeslottet med musikk og mennesker og opplevd uforglemmelige øyeblikk. Når festivalen vår fyller 20 år, tar vi med oss stemningen, skapergleden og fellesskapstanken fire kilometer innover i fjorden.

    I disse dager tømmes Kråkeslottet for møbler, kunst, instrumenter og minner. Hva den nye eieren Norrøna Hvitserk ønsker å gjøre med bygget er ennå i det uvisse. Huset som vi har blitt så glade i kommer etter all sannsynlighet også til å stå tomt når Kråkeslottfestivalen feier 20-årsjubileum 7. til 9. juni neste år. Derfor har vi som står bak Kråkeslottfestivalen bestemt oss for at 20 år som festival skal feires på Skaland, og håper på å ha deg med oss på laget!

    En ny generasjon står nå klare til å ta over etter grunnleggerne av Kråkeslottfestivalen. Vi ønsker å ta med oss ideene, stemningene, folkene og øyeblikkene videre. Kråkeslottet har alltid vært er mer enn et hus, og vi vil vi ta med oss det beste av Kråkeslottet videre når festivalens første tjue år feires på Skaland.

    Vi skal ta i bruk hele bygda og inkludere lokale lag og foreninger, med konserter og arrangementer for store og små gjennom hele helga. Sammen skal vi bevise at ideen om Kråkeslottet kan leve videre, selv om huset er overlatt til andre. Hold av 7. til 9. juni i kalenderen – vi har en til gode!