Hopp til innholdet

1334 takk for i år!

    For en helg det har vært! Den siste tallerkenen med kvalgryte er servert, siste gitarakkord har fått klinge ut. Nå ryddes og vaskes huset av en maurtue frivillige som har stått på hodet hele helga for å lage festival på Kråkeslottet.

    Vi solgte 1334 billetter i år og har et solid grunnlag for festivalen videre. Takk til alle dere som har tatt sjansen på det ukjente, har deltatt på gratisarrangementene våre, og har danset med oss gjennom natten. Har du ris eller ros, innspill eller ideer? Skriv gjerne til oss!

    Om en måned åpnes dørene for KRÅKESLOTTHELG i regi av kunstfestivalen Artijuli. Helga 8. og 9. juli blir det utstillinger, åpen kafé, tjærebrenningskurs og konsert med husets favorittband De Ubrukelige.

    Nå skal vi samle troppene og ta fatt på arbeidet med neste år, Kråkeslottfestivalens 20-årsjubileum. Hold av 7. til 9. juni 2024, da sees vi igjen! ❤️