Hopp til innholdet

I morgen skjer det!

  Brygga er ryddet, stolene stablet og de første artistene ankommet Bøvær. Sola glimter til mellom snøbygene. I morgen er det endelig festival!

  Sommeren i nord kan være mange ting. I fjor åpnet festivalen vår med strålende sol og utegrilling i fjæra – dagen etter var himmelen grå og regnet pisket mot veggbordene mens folk stimlet innunder tak og teltduker.

  I år har vi ikke helt værgudene med oss. Heldigvis har vi et lunt hus, fire innendørsscener, åpen kafé og varm mat på menyen, i tillegg til festivalbussen som tar deg trygt til og fra Bøvær gjennom helga. Her på Kråkeslottet er huset ryddet, bordene pyntet og de første artistene allerede i hus. Den nordnorske sommeren er vår venn, uansett om den kommer med sol eller snø.

  Vi gleder oss til folk i hus, musikk fra scenekanten og dans inn i de sene nattestimer. Det er fremdeles ledige billetter til noen av årets fineste konserter, så ikke mist motet av ruskeværet! Kanskje det er akkurat denne helga du skal ta turen til Bøvær og Kråkeslottfestivalen?

  Fra Kråkeslottfestivalen 2022

  Årets program inneholder ikke mindre enn 23 konserter, forfattersamtale med Jan Erik Vold, yoga session med festivalsjef Lone og bryggedans med Målselv Spelmannslag og HOMO. Ikke minst blir det en spektakulær åpning med dansegruppa KARTELLET som i år er på Kråkeslottet for å snakke, danse og lære bort den mytiske senjapolsen – Senjas egen dans!