Hopp til innholdet

Programmet er komplett. Nå starter billettsalget!

  Etter to års venting kan vi endelig ønske velkommen tilbake til Bøvær og Kråkeslottfestivalen. Onsdag åpner vi billettsalget for årets festival – og hvilken helg vi har i vente!

  Endelig blir det festival igjen på Bøvær! Den 10. til 12. juni arrangeres omsider Kråkeslottfestivalen igjen, to år etter at pandemien satte en stopper for kulturlivet. På programmet finner du nesten alle de opprinnelige navnene – i tillegg til en håndfull nye og spennende stemmer.

  Vi er glade for å kunne melde at de fleste av artistene som opprinnelig skulle opptre på hos oss i 2020, har meldt sin ankomst til årets festival. Du kan med andre ord oppleve både Norges nye visedronning Frida Ånnevik, pianolegenden Ketil Bjørnstad og fremadstormende 9 grader nord i levende live på Bøvær i år.

  I tillegg har vi hentet inn erstattere fra øverste hylle der artister har måttet melde avbud: I stedet for Jakop Janssønns prosjekt Bricoleur får vi spellemannsvinnende Niko Valkeapää på Bryggeloftet. Ragnhild Furebotten erstatter sin Klopper-trio med den svenske stjernegitaristen Roger Tallroth, og bryggedansen med Misvær Skaforening leveres i stedet av reggaekongene Manna. På toppen av det hele spanderer vi gratis midnattskonsert med det unge pianotalentet Sanne Suh Berger, som nå for alvor står klar til å ta den klassiske musikkverdenen med storm.

  Onsdag 23. mars kl. 12:00 åpner vi billettsalget for Kråkeslottfestivalen 2022, og det er ledige billetter til alle konsertene på programmet! 

  Vi gleder oss småtullete til å kunne arrangere festival igjen, og ønsker store og små velkommen tilbake til Bøvær. Hold av 10. til 12. juni – vi sees på Kråkeslottet!

  PS: Vi trenger alltid frivillige til festivalen vår. Send oss en mail på frivillig@kulturslottet.no om du kan tenke deg å være med og arrangere verdens hyggeligste festival!

  PPS: Har du spørsmål eller ønsker du å få refundert billett? Ta kontakt med oss på kraakeslottfestivalen@gmail.com.