Hopp til innholdet

En utsettelse og en overraskelse

    Årets utgave av Kråkeslottfestivalen, med navn som Kjetil Bjørnstad, Frida Ånnevik og 9 grader nord på plakaten, utsettes til 2022. Som plaster på såret inviterer Foreningen Kulturslottet til minifestival i september for alle som har savnet Senjas vakreste konsertlokale.

    Selv om vi begynner å se lys i enden av tunellen, vil det være uforsvarlig å samle store menneskemengder innendørs allerede i juni. Kråkeslottet er et intimt kulturhus hvor selve sjarmen er å være tett på artistene – og hverandre. Derfor har vi allerede nå bestemt oss for å utsette festivalen enda et år, til juni 2022. Vi håper det blir mulig å oppleve navn som Magnus Eliassen, viselegendene På stengrunn og publikumsfavorittene De Ubrukelige i midnattssol og yrende folkeliv på Bøvær 10. til 12. juni 2022.

    Men! Kråkeslottets trofaste publikum trenger ikke vente helt til neste sommer for å oppleve konserter på yttersida av Senja. Som plaster på såret for den andre utsettelsen på rad, inviterer Foreningen Kulturslottet på minifestival 24. og 25. september, når et håndplukket knippe artister skal varme konsertsultne hjerter.

    Vi gleder oss så ulidelig til å arrangere festival igjen! I september er forhåpentligvis vaksineringen kommet så langt at Kråkeslottet lar seg bruke slik det skal. Artister og program for minifestivalen kunngjøres i løpet av våren, og det blir et lite og heldig publikum som får være med på ventefestival på Bøvær.»Billetter for Kråkeslottfestivalen 2020 vil automatisk bli videreført til 2022. De som ønsker refusjon kan ta kontakt på kraakeslottfestivalen@gmail.com.