Hopp til innholdet

Kråkeslottfestivalen 2020: Programmet er komplett

  Programmet er komplett, og søndag 1. mars legges endelig billettene ut for salg. Velkommen til Kråkeslottfestivalen 2020!

  Vi er stolte over å presentere et variert og spennende program, med både lokale perler og nasjonale storheter. Der fjorårets festival var av den mer jazza sorten, lener Kråkeslottfestivalen 2020 seg mot visemusikken og historiefortellingens kunst. Vi sier på gjensyn til visegruppa PÅ STENGRUNN, som er gloaktuelle med nytt album 46 år etter debuten, i tillegg til visedronning FRIDA ÅNNEVIK som for alvor er i ferd med å befeste seg som en av landets kjæreste sangere.

  Som vanlig har vi sett i aller retninger når vi har satt sammen programmet. Med et spenn fra den 16 år gamle klassiske pianisten SANNE SUH BERGER til 83 år evigunge dikterhøvdingen HELGE STANGNES tør vi påstå at vi er blant de mest varierte festivalene også i år – i hvert fall med tanke på alder. Tar du med at JAKOP JANSSØN kommer til holmen med sitt nyskrevne storverk Bricoleur i samarbeid med strykere fra ARKTISK FILHARMONI, at de lokale heltene DE UBRUKELIGE er tilbake på Bøvær, og at legendene i MISVÆR SKAFORENING er på plass for å danse oss inn i sommernatta, så skjønner du at du også rent musikalsk har litt å velge mellom på årets festival.

  Billetter til årets festival legges ut for salg søndag 1. mars kl. 18:00.

  KRÅKESLOTTFESTIVALEN 2020
  KETIL BJØRNSTAD
  FRIDA ÅNNEVIK
  9 GRADER NORD
  PÅ STENGRUNN

  Jakop Janssøn +
  strykere fra Arktisk Filharmoni
  Ragnhild Furebotten Trio
  Magnus Eliassen
  Misvær Skaforening
  Helge Stangnes
  De Ubrukelige
  Senja Gospel
  Sanne Suh Berger

  Tett på:
  Dim Gray
  Kari Svendsen
  Steinar Ofsdal
  Haldor Røyne
  Anders Lillebo