Hopp til innholdet

Endelig: Festivalbuss!

    På årets festival har vi fått på plass ordning med shuttlebuss fra Skaland, så vi slipper at alle kjører utover og trenger parkering der ute! Skaland Taxi stiller med buss som kjører mellom Kråkeslottet og Pila på Skaland under hele festivalen – hver time, evt flere turer når det er nødvendig. Pila Pub og Kultur på Skaland holder dessuten åpent rett ved holdeplassen, slik at evt ventetid kan tilbringes der. Se tidstabellen og mer info her. Vi ber om at flest mulige av dere parkerer bilen på Skaland i området rundt hamna og tar bussen derfra til Kråkeslottet. Turen tar noen få minutter. De som skal bo på festivalcampen kan kjøre bilen inn til campen for ut- og innlasting av utstyr, men det vil være fint om flere av dere kunne tenke dere å parkere bilene på Skaland.

    Billetten koster kr. 100.- for hele helgen inkl. parkering på Skaland, og kr. 50.- for en dag. Den gir adgang til et ubegrenset antall turer mellom Pila og Kråkeslottet og fri parkering på området rundt Pila. Billetten er personlig og merkes med navn. Den kan bestilles sammen med konsertbillettene på kulturslottet@hotmail.com. Det vil også bli mulig å kjøpe bussbilletter ved festivalkontoret på Kråkeslottet. Det er dessverre ikke mulig å få kjøpt billett på bussen.

    Dette er en prøveordning, vi håper at vi sammen med dere i år klarer å unngå tette veier til og på Bøvær. Gi oss gjerne tilbakemeldinger på hvordan dere som brukere opplever tilbudet.

    Dette er et tilbud og en frivillig ordning – det vil fortsatt være mulig å parkere på Bøvær.

    Sees på festivalen!