Hopp til innholdet

Programmet er klart – tirsdag legges billetter ut for salg!

  22 konserter på 4 scener, fra dampende rockabilly til nasjonale visehelter: Programmet for Kråkeslottfestivalen 2016 er komplett. Fjorårets festival var utsolgt i løpet av noen få minutter, og kommende tirsdag legges billettene for årets festival ut for salg.

  Vi er yr av glede over å kunne avsløre de siste artistene til årets Kråkeslottfestival. Skuespiller, skribent og vesteråling Marianne Meløy presenterer sin rykende ferske forestilling Bunnlinja, som har premiere på Trøndelag Teater i vår. Det er første gang Kråkeslottfestivalen tar steget inn i teaterverdenen. I 2016 feirer vi at det er 100 år siden Kråkeslottets grunnlegger og eneste konge, Ulf Willgohs-Knudsen, ble født. Om han hadde vært med oss i dag, ville teaterentusiasten Ulf ha sittet på første benkerad når Marianne Meløy går på scenen i Skipperstua.

  I tillegg får vi konserter med senjajenta Tiril Lill Jackson, jazzvirituos og lydmaker Morten Qvenild, eksklusive intimkonserter med viselegendene Lars Klevstrand og Kari Svendsen og en forsmak på det nye albumet til Moddi. Fra før av er bl.a. Solveig Slettahjell og Knut Reiersrud bekreftet til festivalen.

  Da billettene til fjorårets festival ble lagt ut for salg, var de aller fleste revet vekk i løpet av bare noen få minutter. Tirsdag 29. mars kl. 12:00 legges billetter for årets Kråkeslottfestival ut for salg gjennom festivalens nettsider. Festivalen avholdes 3. Til 5. juni, og er i år større enn noen sinne, med over 1300 billetter til salgs.

  ”Det er en ære og et privilegium å få være med på å lage en festival som denne”, sier Pål Moddi Knutsen, en tredjedel av årets bookingkomité sammen med Georg Blichfeldt og Christian Wasserfall. ”Fjorårets festival var et minne for livet, og flere av artistene som kommer i år gjør sine første konserter i nord på mange år. Det er ingen ting som gir en vårfølelse som å vite at Kråkeslottfestivalen nærmer seg!”

  PÅ STENGRUNN
  SOLVEIG SLETTAHJELL
  KNUT REIERSRUD
  Toini & the Tomcats
  Faun Fables

  Marianne Meløy
  Morten Qvenild
  Lars Klevstrand
  Kari Svendsen
  Daniela Reyes
  Moddi
  Trine Knutsen & Trygve Brøske
  Hot for swingende
  De ubrukelige
  Ungt blod: Tiril Lill Jackson

  Billettpakker til Kråkeslottfestivalen 2016 legges ut for salg på nett kl. 12:00 den 29. mars, og forventes å selge ut raskt. Se www.kulturslottet.no for informasjon.