Hopp til innholdet

2015: Publikumsrekord og ekstrakonserter

  Da Kråkeslottfestivalen onsdag la ut billetter for årets program, tok det knapt et døgn før 1 000 av billettene var revet vekk. Det blir ny publikumsrekord: Vi har allerede solgt flere billetter enn vi gjorde i hele fjor.

  Kråkeslottfestivalen har et rekordstort program i år med over 20 konserter på tre dager, og kunne solgt ut flere av forestillingene mange ganger. De første hundre festivalpakkene forsvant i løpet av bare to minutter. Vi kunne nesten fylt hele helga med Ole Paus alene, så stor var etterspørselen! Likedan med de lokale talentene Johan Aarstein og Ida Løvheim, som vi nå setter opp helakustiske ekstrakonserter* med ute i Egnebua – det er ikke plass til mer inne på huset!

  «Mange konserter ble utsolgt lenge før vi kom til bunns i bestillingslista. Det er flott med så overveldende interesse, og trist at vi ikke har plass til dere alle!» skrev billettsjef Reiner Schaufler i går på Kråkeslottfestivalen sin hjemmeside.

  Det er fortsatt billetter igjen til noen få forestillinger, bl.a. til Ytre Suløens Jass-ensemble som gjør hele fire forestillinger (i tre forskjellige formater) hos oss lørdag, og til Kråkesølv-general Fredrik William Olsens åpningskonsert på fredag ettermiddag.

  I yr glede over tilbakemeldingene spanderer vi i Kråkeslottfestivalen en gratis ekstrakonsert med duoen Carolina & Louisa på søndag formiddag. Det er gøy å arrangere festival med så overveldende respons!


  * Billetter til ekstrakonserter med Aarstein & Løvheim og Lazar & Meskovic tilbys først dem som står øverst på ventelisten. Dersom det viser seg å bli flere ledige plasser, legger vi disse ut for salg senere.