Hopp til innholdet

Kråkeslottfestivalen – artistenes ønskefestival

  Da Ole Paus insisterte på å komme var det fullendt! Her er programmet for Kråkeslottfestivalen 2015. Som alltid; – både i pose og sekk, det beste innenfor en rekke ulike sjangere, en god blanding av ferske og garvede artister. Vi gleder oss til første helg i juni.

  Kråkeslottfestivalen har etter tolv år oppnådd et godt ry blant norske artister.

  Hvis æ ikke takke ja te det her, så dræp dem mæ, sa agenten til Anders Jektvik da vi ringte. Mens Ole Paus tok saken i egne hender, organiserte og styrte slik at han fikk plass til Kråkeslottfestivalen i en tettbooka hverdag.

  Og med Paus var programmet for Kråkeslottfestivalen 2015 komplett. Vi byr på et blåsesterkt jazzensemble; – hele åtte på scenen og med vokalist fra New Orleans i spissen. Vi skal innom Balkan med Igor og hans fettere, med to supervirtuoser på fiolin og akkordeon. Vi får besøk av en lun visesanger fra et fiskevær på Hitra som har gode historier å fortelle. Vi skal stille tidsuret og nyte jazz og swing fra sekstitallet. Vi får Dylan formidlet på norsk, før vi via Bodø til slutt lander trygt på Senja med sjølveste Helge Stangnes. Etter å ha dansa skoene av oss på lørdagskvelden med vanvittig dyktige musikere på scenen, sjølsagt. Flere ønsker? Ok, det blir 2016…

  Her er det fullstendige programmet for Kråkeslottfestivalen 2015. Nedenfor ligger introduksjon av hver enkelt artist / band. Vi ønsker hjertelig velkommen til Kråkeslottfestivalen 2015 på Bøvær på Senja den 5. til 7. Juni.

  YTRE SULØENS JASS-ENSEMBLE
  OLE PAUS
  VALKYRIEN ALLSTARS
  ANDERS JEKTVIK
  Helge Stangnes
  Fredrik William Olsen
  Ellen Andrea Wang
  Lena Jinnegren
  Igor Dunderovic med fettere
  Johan Aarstein & Ida Løvheim
  Almir Meskovic & Daniel Lazar
  Norsk sykepleierforbunds trommekorps
  Ungt blod: Resirkulert